Skip to main content

Tandprotese nær Roskilde

Skal du have fremstillet en tandprotese nær Roskilde, er Proteseeksperten det bedste valg. Vi er eksperter i alle former for tandproteser og gebis og hjælper dig med at få dit naturlige smil tilbage.

Fremstilling af tandprotese efter dine behov

Har du behov for en tandprotese, fordi du mangler en eller flere tænder, kan Proteseeksperten hjælpe. En tandprotese er en erstatning for dine naturlige tænder, som giver et flot og naturligt resultat. Hermed kan ingen se forskel på din tandprotese og naturlige tænder, og du går ikke på kompromis med kvaliteten.

Hos Proteseeksperten vil vi være din foretrukne tandklinik, når du skal have en tandprotese nær Roskilde. Vi tilbyder en lang række forskellige tandproteser, men kendetegnende for dem alle er, at de er lavet i høj kvalitet og bliver tilpasset lige præcis dig.

Hos Proteseeksperten hjælper vi med:

Vi fremstiller selv alle vores tandproteser på eget dentallaboratorium nær Roskilde. Hermed bliver vores ventetid mindsket betydeligt, og vi kan holde opsyn med, at kvaliteten på vores proteser er i top.

Hvert enkelt behandlingsforløb er personligt skræddersyet til dine behov. Det er vores måde at sørge for, at vi er det bedste valg, når du skal vælge professionel fremstilling af tandprotese nær Roskilde.

Sådan passer du godt på din nye protese

Rengøring og eftersyn af tandprotese er vigtigt at være omhyggelig med. Uanset hvilken tandprotese du får, skal den vedligeholdes nøjagtig ligesom naturlige tænder.

Når man har en tandprotese, er der nemlig forhøjet risiko for svamp i munden. Du skal både rense protesen morgen og aften med en speciel børste og et renseprodukt, der er særligt egnet til formålet. Er din tandprotese aftagelig, skal du desuden huske at rense dine gummer såvel som den kunstige tand.

Vi anbefaler, at du kommer til eftersyn med din protese mindst én gang om året. Ved et eftersyn renses, poleres og justeres en tandprotese for at forebygge problemer og sygdomme.

Der kan ikke udvikle sig huller i en tandprotese, men hvis protesen ikke renses, kan skadelige bakterie og svampeinfektioner opstå. Derudover ses ophobede belægninger på en tandprotese lige så tydeligt som på naturlige tænder, hvilket kan være generende for patienten.

I sidste ende kan det resultere i smertefulde sår, som kræver grundig og langvarig behandling. For at passe godt på din mundhygiejne og pengepung, er det derfor en god idé at være omhyggelig med rengøring og eftersyn af din tandprotese.

Vores priser og tilskud på tandprotese nær roskilde

Vores priser på tandprotese varierer fra patient til patient og afhænger af typen af protese. Ved en forundersøgelse kan vi i de fleste tilfælde give et prisoverslag inden et evt. tillæg kan trækkes fra.

Den endelige pris afhænger bl.a. af:

  1. Hvilken type protese du har brug for (der findes over 100 forskellige systemer).
  2. Din kæbeknogles generelle tilstand (højde, bredde, tæthed mm.).
  3. Hvor mange implantater din protese kræver.
  4. Om du får tilskud fra Sygeforsikring Danmark.
  5. Om du får tilskud fra kommunen.

Få fremstillet din nye tandprotese nær roskilde

Proteseeksperten eksperter i fremstilling af tandprotese nær Roskilde. Vi rådgiver og vejleder dig altid gennem hele processen, så du føler dig godt tilpas.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en ny tandprotese, er du velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.