Skip to main content
 • Indlæser...

Klinik Brønshøj i København

Proteseeksperten er beliggende i København, Brønshøj og består af et hold eksperter i tandproteser, der hjælper dig med at opnå et naturligt smil.

Tandproteser i København

Leder du efter en professionel tandtekniker til at varetage fremstillingen af din tandprotese? Proteseeksperten er beliggende i København, Brønshøj og består af et hold eksperter i tandproteser, der hjælper dig med at opnå et naturligt smil.

Hos Proteseeksperten fremstiller vi selv alle tandproteser på eget dentallaboratorium, som sikrer topkvalitet og hurtig service.

Vi tilbyder en lang række forskellige løsninger, der er tilpasset dine protesebehov.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en ny tandprotese, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 38 38 82 00 eller sende en mail til bronshoj@proteseeksperten.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

Åbningstider

Indlæser...

Skriv til os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Professionel fremstilling af tandproteser med op til 7 års garanti

Mangler du en eller flere af dine naturlige tænder, vil en tandprotese kunne give dig dit smil tilbage. En tandprotese er en erstatning for dine naturlige tænder, som giver et realistisk resultat, så ingen kan se forskel på din tandprotese og naturlige tænder.

Alt dette får du uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du vælger vores klinik til din tandprotese, får du en garanti på op til 7 år for nye tandproteser. Denne garanti omfatter reparationer af skader og brud, som kan opstå under tygning men ikke ved skader fra uhensigtsmæssig brug. Hos Proteseeksperten vil vi være din foretrukne tandklinik, når du skal have en tandprotese i København. Vi tilbyder en lang række forskellige tandproteser, men kendetegnende for dem alle er, at de er lavet i høj kvalitet og bliver tilpasset lige præcis dig. Vi fremstiller selv alle vores tandproteser på eget dentallaboratorium. Hermed bliver vores ventetid mindsket betydeligt, og vi kan holde opsyn med, at kvaliteten på vores proteser er i top.

Vores største prioritet er, at du føler dig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet. Derfor vil du altid have den samme tandtekniker fra start til slut, når du får tandprotese hos os. Desuden er hvert enkelt behandlingsforløb personligt skræddersyet til vores patienter. Det er vores måde at sørge for, at vi er det bedste valg, når du skal vælge professionel fremstilling af tandprotese i København.

Hvad siger patienten?

 • Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt i top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne. Der bliver lyttet og forklaret, så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/Proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

  Malene
 • Jeg kan kun på det kraftigste anbefale Proteseeksperten. Det har været en kæmpe fornøjelse fra første samtale til det foreløbige sidste håndtryk efter levering og tilpasning. De er super venlige og har 100% styr på deres håndværk. Helt klart 5 stjerner herfra.

  Rasmus
 • Jeg kan på det varmeste, anbefale denne klinik. Jeg blev henvist af min tandlæge fordi jeg havde fået partentose under to broer i overmunden og altså mistet seks tænder i overmunden. Det var ikke sjovt, men jeg mødte op på klinikken og blev mødt af Rasmus, som er et meget sympatisk, empatisk og pædagogisk menneske, som infomerede mig ned i mindste detalje. (…) Jeg er stor fan af Proteseeksperten.

  Irene
 • Så var det sidste dag i dag. Hele forløbet er gået bedre end forventet – altid smilende, hjælpsom og lyttende. Rasmus lever op til det jeg forventede, blev lovet og mere til. Kun rosende ord til hele huset.

  Keld

  Alt inden for tandproteser og gebis

  Proteseeksperten tilbyder en lang række forskellige tandproteser samt gebis. Hvilken løsning der er den rigtige for dig, skal vi nok rådgive om.

  Hos Proteseeksperten tilbyder vi:

  Uanset hvilken tandprotese du får, skal den vedligeholdes nøjagtig ligesom naturlige tænder. Når man har en tandprotese, er der nemlig forhøjet risiko for svamp i munden, og derfor er rengøring af tandprotese vigtigt.

  Du skal både rense protesen morgen og aften med en speciel børste og et renseprodukt, der er særligt egnet til formålet. Er din tandprotese aftagelig, skal du desuden huske at rense dine gummer såvel som den kunstige tand

  Protese behandlinger

  Hos Proteseeksperten fremstiller vi tandproteser til erstatning af mistede eller syge naturlige tænder

  Vi byder dig velkommen i vores klinik i Brønshøj

  Hos Proteseeksperten får du en protese, der giver et smukt og naturligt resultat. Vi rådgiver og vejleder dig altid gennem hele processen, så du føler dig godt tilpas. Vores adresse er Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj. Både 5C og 350S ligger 2 min. gang fra klinikken og 2A går lige til døren.  Kontakt os på telefon 38 38 82 00 eller gennem vores kontaktformular.