Skip to main content

Immediatprotese

Hos Proteseeksperten fremstiller vi immediatproteser af høj kvalitet på eget dentallaboratorium. Vores erfarne kliniske tandteknikere rådgiver dig igennem hele behandlingen, så du kan gå fra klinikken med et smil på læben.

Immediatprotese – hvad er det?

En immediatprotese er en tandprotese, som isættes umiddelbart efter tandudtrækning. Tandprotesen bidrager til opheling af gummen og stopper eventuelle blødninger. I og med at protesen isættes direkte efter tandudtrækning, behøver patienten dermed ikke at gå tandløs og vente på at få en tandprotese færdiggjort.

Det tager tid at hele op efter en tandudtrækning, og helingen forløber individuelt fra person til person. Immediatetandproteser, der bliver fremstillet hos Proteseeksperten, vil altid blive tilpasset løbende gennem ophelningsperioden, da gummer og mundforhold vil ændre sig drastisk.

Denne kontinuerlige tilpasning sikrer, at tandprotesen vil fungere optimalt og føles behagelig i munden.

Læs mere om tandprotese her.

Hvad siger patienten?

Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt I top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne, der bliver lyttet og forklaret så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

Malene

Efter en uheldig omgang med proteser møder jeg ind og får en service, ærlighed og forståelse af mig som person. Efter en del møder og aftryk har jeg nu fået mit smil tilbage og de virker bare som de skal. Jeg kan spise mad som jeg virkelig har savnet. Så jeg kan ikke sige tak for hjælpen mange gange nok.

Britt

Jeg har lige fået lavet en del protese i overmunden, fantastisk flot arbejde til Rasmus, er så tilfreds og så glad for det, de lever fuldstændig op til deres navn. Så kompetent personale, så søde og venlige, man føler sig velkommen og virkelig tilpas når man træder ind af døren. Jeg vil klart anbefale proteseeksperten til alle, fantastisk service og fantastiske mennesker.

Helle

Jeg vil gerne fortælle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forløb. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forløbet ville foregå og jeg følte mig som sagt i meget kompetente hænder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

Anette

  Hvordan fungerer en immediatprotese?

  En immediattandprotese konstrueres inden tandudtrækning og isættes ofte, imens patienten stadig er lokalbedøvet. Protesen hjælper med at stoppe den umiddelbare blødning forbundet med tandudtrækningen og promoverer sund opheling af gummen.

  I nogle tilfælde fungere en immediattandprotese som en overgangsprotese, hvis patienten skal have trukket større kindtænder ud. Generelt tager det 3-12 måneder eller længere for gummen at udvikle sin nye naturlige form og størrelse.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Hvem er egnet til at bære immediatprotese?

  En immediatprotese er til dig, som skal have trukket en eller flere tænder ud og ikke ønsker at gå tandløs i flere dage/uger. Det er nødvendigt løbende at udføre korrektioner og midlertidige rebaseringer i form af softliner behandlinger under ophelingsperioden, da gummen konstant ændre sig.

  Dette kan være en længere process i og med, at patienten skal møde op på klinikken af flere omgange. Dog er det en nødvendighed, som i sidste ende vil bevare og forbedre både udseende, taleevner, tyggeevne og overordnet komfort.

  Immediatprotese som signaturprotese

  Selvom en immediatprotese bliver påsat lige efter tandudtrækning, kan den stadig fremstilles som en signaturprotese. En signaturprotese foretrækkes af mange, da den ophøjede kvalitet skaber et mere slidstærkt resultat.

  Samtidig er det også vigtigt, at protesen fra start af er så præcis som muligt, da munden og gummerne kan ændre form eller størrelse efter tandudtrækning.

  En signaturprotese er i denne forbindelse særligt god, da den under fremstillingen bliver lavet 100 % præcis.

  Læs mere om, hvad en protese kan hjælpe dig med, og hvad det egentlig er lige her på Netdoktor.dk.

  Vedligehold din protese

  Det er vigtigt at rengøre din tandprotese derhjemme. Protesen skal børstes både morgen og aften med en speciel protesebørste og et renseprodukt beregnet til brug på tandproteser.

  Vores signaturproteser

  Proteseekspertens håndlavede signaturproteser indeholder flere detaljer og er bedre optimeret. Alle vores tandproteser kan fremstilles som signaturproteser, læs mere under signaturproteser

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Mød din tandtekniker: Camilla

  AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

  Camilla er 33 år og bor i København. Camilla har mange års erfaring indenfor aftagelige tandproteser. Camilla har særlig fokus på patienter med angst for at gå til tandlæge og lægger stor vægt på at skabe en tryg atmosfære, hvor der er plads til en god samtale og den rigtige vejledning. Desuden er hun kendt for sin store empati og grundige tilgang til patientbehandling.

  Vælg klinik

  Find os i både Holbæk, Ballerup og Brønshøj. Besøg vores kliniksider for at få oplysninger om åbningstider og andre kontaktinformationer. 

  Holbæk

  Labæk 3, 4300 Holbæk, Danmark

  Ballerup

  Sct. Jacobsvej 1, 1. sal, 2750 Ballerup

  Brønshøj

  Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj