Skip to main content

Signaturprotese

Hos Proteseeksperten fremstiller vi Signaturproteser af høj kvalitet på eget dentallaboratorium. Vores erfarne kliniske tandteknikere rådgiver dig igennem hele behandlingen, så du kan gå fra klinikken med et smil på læben.

Signaturprotese – hvad er det?

Proteseekspertens Signaturproteser er 100% håndlavede tandproteser, som imiterer et mere detaljeret naturligt tandsæt. Alle vores tandproteser kan med fordel fremstilles som Signaturproteser, der ikke vil adskille sig kosmetisk fra dine egne tænder og gummer. Ved fremstillingen anvendes danske materialer med den højeste kvalitet, som sikrer en mere hårdfør og slidstærk tandprotese.

Hvad siger patienten?

 • Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt I top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne, der bliver lyttet og forklaret så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

  Malene
 • Efter en uheldig omgang med proteser møder jeg ind og får en service, ærlighed og forståelse af mig som person. Efter en del møder og aftryk har jeg nu fået mit smil tilbage og de virker bare som de skal. Jeg kan spise mad som jeg virkelig har savnet. Så jeg kan ikke sige tak for hjælpen mange gange nok.

  Britt
 • Jeg har lige fået lavet en del protese i overmunden, fantastisk flot arbejde til Rasmus, er så tilfreds og så glad for det, de lever fuldstændig op til deres navn. Så kompetent personale, så søde og venlige, man føler sig velkommen og virkelig tilpas når man træder ind af døren. Jeg vil klart anbefale proteseeksperten til alle, fantastisk service og fantastiske mennesker.

  Helle
 • Jeg vil gerne fortælle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forløb. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forløbet ville foregå og jeg følte mig som sagt i meget kompetente hænder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

  Anette

  Hvordan fungerer en signaturprotese?

  Vores Signaturproteser fremstilles ved hjælp af en innovativ akrylteknologi kaldet IVO-Base. Modsat den traditionelle kogeakryl er denne akryltype 100% præcis, hvilket er med til at sikre en mere stabil og fast tandprotese.

  IVO-base akrylen har en 30% større brudstyrke end den traditionelle kogeakryl. Signaturprotesens tænder modelleres op i flere lag. Dette er med til at opnå en større tyggeflade med en hårdere kerne ved kindtænderne samt en changerende og mere naturlig karakteristika ved fortænderne.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Hvem er egnet til at få en signaturprotese?

  Alle tandprotesebærer, der vil have det optimale ud af sin tandprotese, er egnet til en Signaturprotese. Både om dette måtte være del– eller helprotese mm.

  Har patienten meget høje krav til sin kliniske tandtekniker samt tandprotese, er Signaturprotese en god løsning. Denne giver behandleren flere muligheder i sit håndværk – både kosmetisk og funktionelt.

  Læs mere om tandprotese her.

  Vedligehold din protese

  Det er vigtigt at rengøre din tandprotese derhjemme. Protesen skal børstes både morgen og aften med en speciel protesebørste og et renseprodukt beregnet til brug på tandproteser.

  Vores signaturproteser

  Proteseekspertens håndlavede signaturproteser indeholder flere detaljer og er bedre optimeret. Alle vores tandproteser kan fremstilles som signaturproteser. Læs mere under signaturproteser

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Mød din tandtekniker: Rasmus

  AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

  Rasmus er en autoriseret klinisk tandtekniker med en uddannelsesmæssig baggrund fra Institut for odontologi og oral sundhed ved Aarhus Universitet. Gennem mange år har han specialiseret sig inden for tandproteser og leveret skræddersyede løsninger, der genskaber smil og komfort for hans patienter.

  Vælg klinik

  Find os i både Holbæk, Ballerup og Brønshøj. Besøg vores kliniksider for at få oplysninger om åbningstider og andre kontaktinformationer. 

  Holbæk

  Labæk 3, 4300 Holbæk, Danmark

  Ballerup

  Sct. Jacobsvej 1, 1. sal, 2750 Ballerup

  Brønshøj

  Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj