Skip to main content

Signaturprotese

Hos Proteseeksperten fremstiller vi Signaturproteser af høj kvalitet på eget dentallaboratorium. Vores erfarne kliniske tandteknikere rådgiver dig igennem hele behandlingen, så du kan gå fra klinikken med et smil på læben.

Signaturprotese – hvad er det?

Proteseekspertens Signaturproteser er 100% håndlavede tandproteser som imiterer et mere detaljeret naturligt tandsæt. Alle vores tandproteser kan med fordel fremstilles som Signaturproteser, som ikke vil adskille sig kosmetisk fra dine egne tænder og gummer. Ved fremstillingen anvendes danske materialer med den højeste kvalitet, som sikrer en mere hårdfør og slidstærk tandprotese.

Hvordan fungerer en signaturprotese?

Vores Signaturproteser fremstilles ved hjælp af en innovativ akrylteknologi kaldet IVO-Base. Modsat den traditionelle kogeakryl, er denne akryltype 100% præcis, hvilket er med til at sikre en mere stabil og fast tandprotese.

IVO-base akrylen har en 30% større brudstyrke end den traditionelle kogeakryl. Signaturprotesens tænder modelleres op i flere lag, dette er med til at opnå en større tyggeflade med en hårdere kerne ved kindtænderne, samt en changerende og mere naturlig karakteristika ved fortænderne.

Hvem er egnet til at få en signaturprotese?

Alle tandprotesebærer der vil have det optimale ud af sin tandprotese, om dette måtte være del- eller helprotese mm.

Er egnet til en Signaturprotese. Har patienten meget høje krav til sin kliniske tandtekniker samt tandprotese, er Signaturprotese en god løsning. Denne giver behandleren flere muligheder i sit håndværk, både kosmetisk og funktionelt.

Læs mere om tandprotese her.

Vedligehold din protese

Det er vigtigt at rengøre din tandprotese derhjemme. Protesen skal børstes både morgen og aften med en speciel protesebørste og et renseprodukt beregnet til brug på tandproteser.

Vores signaturproteser

Proteseekspertens håndlavede signaturproteser indeholder flere detaljer og er bedre optimeret. Alle vores tandproteser kan fremstilles som signaturproteser, læs mere under signaturproteser