Skip to main content

Protese regulering

Hos Proteseeksperten regulerer vi din tandprotese på eget dentallaboratorium. Vores erfarne kliniske tandteknikere rådgiver dig igennem hele behandlingen, så du kan gå fra klinikken med et smil på læben.

Proteseregulering – hvad er det?

Ved en regulering tilpasses en tandproteses pasform, i takt med at mundhulen forandres over tid. Almene reguleringer omhandler typisk duplikering og rebasering. Der kan være forskellige grunde til at en tandprotese skal reguleres.

Alder, sygdom eller vægttab kan alle resultere i en løst siddende protese. Hvis protesen ikke understøttes korrekt, kan den gøre skade på gummer,tænder og den øvrige mundhule. Det er derfor meget vigtigt at regulerer tandprotesen og tilpasse den de forandringer, som uundgåeligt vil ske i mundhulen over tid.

Hvad siger patienten?

 • Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt I top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne, der bliver lyttet og forklaret så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

  Malene
 • Efter en uheldig omgang med proteser møder jeg ind og får en service, ærlighed og forståelse af mig som person. Efter en del møder og aftryk har jeg nu fået mit smil tilbage og de virker bare som de skal. Jeg kan spise mad som jeg virkelig har savnet. Så jeg kan ikke sige tak for hjælpen mange gange nok.

  Britt
 • Jeg har lige fået lavet en del protese i overmunden, fantastisk flot arbejde til Rasmus, er så tilfreds og så glad for det, de lever fuldstændig op til deres navn. Så kompetent personale, så søde og venlige, man føler sig velkommen og virkelig tilpas når man træder ind af døren. Jeg vil klart anbefale proteseeksperten til alle, fantastisk service og fantastiske mennesker.

  Helle
 • Jeg vil gerne fortælle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forløb. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forløbet ville foregå og jeg følte mig som sagt i meget kompetente hænder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

  Anette

  Hvornår har jeg brug for en proteseregulering?

  Hvis din protese skaber ubehag eller sidder løst, skal der udføres en regulering af protesens pasform. Når naturlige tænder og tandrødder i kæben mangler, vil gummen automatisk begynde at blive lavere, smallere og generelt mindre over tid. I så fald kan protesen blive for stor eller for løs, hvilket kan skabe kosmetiske og funktionelle komplikationer.

  Derudover vil en tandprotese med forkert pasform øge risikoen for uønskede bakterie- og svampevækst i de hulrum, der opstår omkring en løs protese. Det er derfor yderst vigtigt at få foretaget en regulering, umiddelbart direkte efter man mærker til forandringer.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Hvordan udføres en regulering?

  Når en tandprotese ikke længere har den ønskede pasform, kan pasformen reguleres ved enten at foretage en duplikering eller en rebasering af protesen. Ved en dublikering udskiftes alt den lyserøde akryl på den eksisterende tandprotese, som tilpasses af en kliniske tandtekniker, så den igen passer til patientens mundforhold. Ved en rebasering støbes en ny bund i tandprotesen, så denne igen passer til den forandrede gumme.

  Læs mere om hvem vi er lige her.

  Vedligehold din protese

  Det er vigtigt, at du vedligeholder din protese, hvis du vil undgå skader. Husk derfor at børste den både morgen og aften, med din protesetandbørste og et specielt renseprodukt beregnet til rengøring af tandproteser.

  Vores signaturproteser

  Hos Proteseeksperten laver vi håndlavede signaturproteser. De er bedre optimeret og indeholder flere detaljer, som gør den mere naturlig og tilpasset den enkelte patient. Alle typer proteser kan laves således. Læs mere under signaturproteser.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Mød din tandtekniker: Heidi

  AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

  Heidi er et velkendt ansigt på klinikken da hun har været på klinikken siden 2013. Heidi den hovedansvarlige på vores laboratorie og er enormt detaljeorienteret og omhyggelig, hvilket gør at hun altid leverer et arbejde af høj kvalitet.Heidi er hjertevarm og altid smilende og kender de fleste patienter på klinikken.

  Vælg klinik

  Find os i både Holbæk, Ballerup og Brønshøj. Besøg vores kliniksider for at få oplysninger om åbningstider og andre kontaktinformationer. 

  Holbæk

  Labæk 3, 4300 Holbæk, Danmark

  Ballerup

  Sct. Jacobsvej 1, 1. sal, 2750 Ballerup

  Brønshøj

  Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj