Skip to main content

Regelmæssigt eftersyn

Hos Proteseeksperten udfører vi regelmæssigt eftersyn af forskellige slags tandproteser. Vores erfarne kliniske tandteknikere rådgiver dig igennem hele behandlingen, så du kan gå fra klinikken med et smil på læben.

Eftersyn af tandprotese – hvad er det?

Ved et eftersyn renses, poleres og justeres en tandprotese for at forebygge problemer og sygdomme. Vi anbefaler, at protesen efterses mindst én gang om året. Under et eftersyn efterses både protese og mundhule, hvor belægninger og tandsten fjernes ved hjælp af ultralyd.

Der kan ikke udvikle sig huller i en tandprotese men renses den ikke kan skadelige bakterie og svampeinfektioner opstå. Derudover ses ophobede belægninger på en tandprotese lige så tydeligt som på naturlige tænder, hvilket kan være generende for patienten. Efterses tandprotesen ikke, kan det i sidste ende resultere i smertefulde sår, som kræver grundig og langvarig behandling.

Hvad siger patienten?

 • Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt I top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne, der bliver lyttet og forklaret så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

  Malene
 • Efter en uheldig omgang med proteser møder jeg ind og får en service, ærlighed og forståelse af mig som person. Efter en del møder og aftryk har jeg nu fået mit smil tilbage og de virker bare som de skal. Jeg kan spise mad som jeg virkelig har savnet. Så jeg kan ikke sige tak for hjælpen mange gange nok.

  Britt
 • Jeg har lige fået lavet en del protese i overmunden, fantastisk flot arbejde til Rasmus, er så tilfreds og så glad for det, de lever fuldstændig op til deres navn. Så kompetent personale, så søde og venlige, man føler sig velkommen og virkelig tilpas når man træder ind af døren. Jeg vil klart anbefale proteseeksperten til alle, fantastisk service og fantastiske mennesker.

  Helle
 • Jeg vil gerne fortælle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forløb. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forløbet ville foregå og jeg følte mig som sagt i meget kompetente hænder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

  Anette

  Hvordan udføres et eftersyn?

  Et eftersyn udføres først og fremmest ved at en klinisk tandtekniker efterser tandprotesens tilstand imens den sidder i patientens mund. Her vurderes protesens pasform og overordnede funktion. Efterfølgende fjernes protesen, hvorefter den renses og oppoleres separat. Tandsten og misfarvninger fjernes, således tandprotesen igen fremstår frisk og ren. Til sidst efterses mundhulen separat, for at vurdere dennes tilstand. Hvis behandleren vurderer at mundeforholdene er sunde, isættes den rene og friske tandprotese igen, og patienten sendes hjem.

  Læs mere om, hvordan du passer ordentligt på din protese lige her på Landsforeningen af Kliniske Tandteknikeres hjemmeside.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Få besvaret alle dine spørgsmål eller bestil en tid

  Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores eftersyn af tandproteser, er du velkommen til at skrive til os på vores kontaktside.

  Vedligehold din protese

  Det er vigtigt at rengøre din tandprotese derhjemme. Protesen skal børstes både morgen og aften med en speciel protesebørste og et renseprodukt beregnet til brug på tandproteser.

  Vores signaturproteser

  Proteseekspertens håndlavede signaturproteser indeholder flere detaljer og er bedre optimeret. Alle vores tandproteser kan fremstilles som signaturproteser, læs mere under signaturproteser

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Mød din tandtekniker: Emilie

  AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

  Emilie er 31 år og bor i København. Emilie har bred erfaring indenfor alle former for aftagelige tandproteser. Emilie er en dygtig behandler, der prioriterer at tage sig god tid til at forklare og forventningsafstemme, inden der vælges den rigtige behandling til sine patienter. Hun er kendt for sin sjove, let tilgængelige og empatiske måde at være på. Emilies fokus er altid at skabe den bedste oplevelse for sine patienter.

  Vælg klinik

  Find os i både Holbæk, Ballerup og Brønshøj. Besøg vores kliniksider for at få oplysninger om åbningstider og andre kontaktinformationer. 

  Holbæk

  Labæk 3, 4300 Holbæk, Danmark

  Ballerup

  Sct. Jacobsvej 1, 1. sal, 2750 Ballerup

  Brønshøj

  Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj