Skip to main content
 • Indlæser...

Tandproteser i Ballerup

Klinikken har skiftet navn til Proteseeksperten, men atmosfæren og den høje kvalitet forbliver den samme.

Vi er blevet til Proteseeksperten!

Det er med stor glæde og ære at vi overtager Tina islandi ottesen’s klinik, efter hun har haft 18 gode år som en meget velset og dygtig tandtekniker her i kommune og omegn. 

Klinikken skifter navn til Proteseeksperten, men atmosfæren og den høje kvalitet forbliver den samme. 

Vi glæder os til at tage i mod dig på klinikken.
Emilie Otto og Camilla Larsen

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage fat i os. 

Åbningstider

Indlæser...

Der er mulighed for udvidet åbningstider efter aftale.

Skriv til os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Din lokale tandproteseekspert

Er du på udkig efter en dygtig tandtekniker i Ballerup-området? Proteseeksperten har klinik i hjertet af Ballerup, hvor vores erfarne team står klar til at give dig et strålende smil. Vi tilbyder en bred vifte af tandproteseløsninger skræddersyet til dine behov.

Hos Proteseeksperten fremstiller vi selv alle tandproteser på eget dentallaboratorium, som sikrer topkvalitet og hurtig service.

For mere information om vores ydelser i Ballerup, ring til os på tlf. 28 12 08 24 eller send en e-mail til ballerup@proteseeksperten.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad siger patienten?

 • Mine bedste anbefalinger, lige fra dag 1 og under hele forløbet. God information undervejs, så man kunne føle sig tryg med et slutresultat, der var over alt forventning. Tusind tak.

  Inga
 • Jeg kan næsten ikke få armene ned. Har lige afsluttet et forløb hos Proteseeksperten, og har fået min livskvalitet tilbage. Udover den professionalisme jeg blev mødt med, tog Proteseeksperten sig også oceaner af tid til at forklare, oplyse og lytte, så trygheden og tilliden var i top. Hermed mine varmeste anbefalinger.

  Vibeke
 • Utrolig fin service. Tager sig rigtig god tid til at forklare hvad og hvordan behandlingen vil komme til at foregå, så man føler sig tryg. Laver et meget flot stykke arbejde. Kan kun anbefales.

  Kirsten
 • Det har været en rigtig god og tryg oplevelse at blive hjulpet af Proteseeksperten. De var meget omhyggelige, super professionelle, ordholdende og rigtig rare at være i behandling hos. Dem kan jeg varmt anbefale.

  Lindy

  Ekspertise i tandproteser lige her i Ballerup

  Hvis du mangler en eller flere tænder, kan en tandprotese fra Proteseeksperten i Ballerup være løsningen for dig. Vores proteser er designet til at ligne naturlige tænder, så du kan smile med selvtillid – ingen vil kunne se forskellen.

  Som din lokale tandprotesespecialist i Ballerup tilbyder vi en række forskellige tandproteseløsninger – alle fremstillet med præcision og omhu. Vores in-house dentallaboratorium sikrer kort ventetid og topkvalitet.

  Når du vælger Proteseeksperten i Ballerup, kan du være sikker på en personlig og professionel behandling fra start til slut. Vi sørger for, at hvert behandlingsforløb er skræddersyet til den enkelte patient, så du altid får den bedste løsning. Hos os vil du altid have den samme tandtekniker gennem hele forløbet.

  Protese behandlinger

  Hos Proteseeksperten fremstiller vi tandproteser til erstatning af mistede eller syge naturlige tænder

  Vores tandproteseydelser i Ballerup inkluderer:

  Hos Proteseeksperten fremstiller vi tandproteser der erstatter tab af naturlige tænder eller tænder som ikke længere kan bevares. Vil tilbyder :

  Det er vigtigt at tage godt vare på din tandprotese. Vi tilbyder rådgivning om korrekt pleje og vedligeholdelse, så din protese kan holde i mange år.

  Op til 7 års garanti på din tandprotese i Ballerup

  Når du vælger vores klinik i Ballerup til din tandprotese, får du en garanti på op til 7 år for nye tandproteser. Denne garanti omfatter reparationer af skader og brud som kan opstå under tygning, men ikke ved skader fra uhensigtsmæssig brug. For at gøre brug af garantien skal du møde op til vores årlige tjek, hvor vores tandtekniker gennemgår og vedligeholder din protese.

  Dette årlige tjek og vores garanti sikrer, at din tandprotese altid er i topform. Som medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere lover vi behandlinger af højeste kvalitet i Ballerup.

  Besøg tandklinikken i Ballerup

  Søger du en pålidelig tandklinik i Ballerup? Proteseeksperten er her for dig. Vores klinik i Ballerup er nem at finde, og vores medarbejdere ser frem til at byde dig velkommen. 

  Find os på Sankt Jacobsvej 1, 2750 Ballerup, – samme indgang som hos lægerne.  Kontakt os på 28120824 eller via vores kontaktformular, og lad os sammen bringe dit smil tilbage til sit bedste!