Skip to main content

Garanti

Vores garanti

Hos Proteseeksperten tilbyder vi som nogle af de eneste op til 7-års garanti ved fremstilling af nye tandproteser. Alle vores tandproteser fremstilles på klinikkens eget dental laboratorium. Sådan sikre vi en høj kvalitet og holdbarhed af din tandprotese. Dette muliggør, at vi kan tilbyde dig en af de længste garantier i Danmark.

For dig betyder det, at hvis der opstår brud eller skader erhvervet under tygning, er du dækket ind af garantien i op til 7 år. Det er en god tryghed at have!

For at opretholde garantien og sikre en god og holdbar protese gennem flere år, er det vigtigt at få efterset din protese. Læs her, hvorfor det er så vigtigt at få foretaget et årligt eftersyn på din protese.

Justerings garanti

Kræver din tandprotese justeringer indenfor det første år, er dette gratis.

Hos Proteseeksperten lægger vi stor vægt på, at din protese fungerer så optimalt og tilfredsstillende som muligt. Skulle din nye tandprotese kræve tilpasning indenfor det første år efter udlevering, tilbyder vi derfor en omkostningsfri tilretning, hvor tandprotesen tilpasses efter behov.

Justerings-garantien dækker indenfor 1 år efter endt behandling og inkluderer tilpasning af bid og aflastning ved smerter samt andre små justeringer.

Tilpasninsgarantien dækker dog ikke, hvis tandprotesen skal omstilles grundet ændringer i mundhulen forårsaget af medicinske indgreb/behandlinger eller af naturlige årsager – eksempelvis atrofi af gummen eller ved tab af naturlige tænder. I disse tilfælde vil der blive opkrævet et tilsvarende honorar

Er du ikke tilfreds indenfor 4 måneder, får du pengene retur.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din nye tandprotese inden for 4 måneder, får du det betalte honorar retur. Denne garanti skaber tryghed og er et sikkerhedsnet for alle vore patienter, som får fremstillet en ny tandprotese hos os. Når du er tilfreds med din nye protese, træder den generelle garanti i kraft, hvor vi tilbyder dig op til 7 års garanti.

Hos Proteseeksperten arbejder vi til gavn for patienten og går højt op i, at vores tandproteser skal leve op til dine forventninger. Vi står klar til at rådgive og støtte dig i situationer, hvor du har brug for det og ønsker, at du skal føle dig i tryg i vores hænder. Læs mere om protese reparation her.

Op til 7 års garanti til alle patienter der får fremstillet tandproteser hos os.