Skip to main content

Unitor proteser

En unitorprotese er det samme som en delprotese og kan erstatte manglende tænder. I modsætning til helproteser, der erstatter alle tænder i enten over- eller undermunden.

Fordele ved unitor proteser

Unitor proteser er designet med brugerens behov i centrum, hvilket sikrer en tilfredsstillende oplevelse dag efter dag. Her er en nærmere gennemgang af de primære fordele ved unitor proteser:

 • Komfort: En unitor er designet til at være ophængt på dine egne naturlige resttænder, hvilket minimerer irritation og ubehag over tid.
 • Styrke og holdbarhed: Fremstillet af krom-kobolt legering, kendt for sin modstandsdygtighed over for slid og skader.
 • Naturligt udseende: Tilpasses for at matche brugerens naturlige tænder i farve og form, hvilket sikrer et æstetisk tiltalende resultat.

Hvem kan få gavn af unitor proteser?

For at få en unitor protese, er det nødvendigt, at du har et stærkt og stabilt resttandsæt, da en unitor protese er afhængig af fastsiddende tænder for at blive sikkert forankret. Dette skyldes, at protesen fastholdes ved hjælp af bøjler, der kobles til de tilbageværende tænder, hvilket sikrer en fast og stabil placering af protesen. Hos os kan vi fremstille tandfarvede bøjler, så bøjlerne er så lidt synlige som muligt.

Alternativ til unitor protese

Hvis dine naturlige tænder ikke er robuste nok til at understøtte bøjlerne, behøver du ikke at miste modet. Der findes alternative løsninger, som kan imødekomme dine behov. Blandt disse alternativer finder du tryklåsproteser som kan anvendes selv uden den nødvendige støtte fra resterende naturlige tænder.

Hos Proteseeksperten tilbyder vi personlig rådgivning og skræddersyede løsninger, der imødekommer netop dine ønsker og behov.

Hvad siger patienten?

 • Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt I top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne, der bliver lyttet og forklaret så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

  Malene
 • Efter en uheldig omgang med proteser møder jeg ind og får en service, ærlighed og forståelse af mig som person. Efter en del møder og aftryk har jeg nu fået mit smil tilbage og de virker bare som de skal. Jeg kan spise mad som jeg virkelig har savnet. Så jeg kan ikke sige tak for hjælpen mange gange nok.

  Britt
 • Jeg har lige fået lavet en del protese i overmunden, fantastisk flot arbejde til Rasmus, er så tilfreds og så glad for det, de lever fuldstændig op til deres navn. Så kompetent personale, så søde og venlige, man føler sig velkommen og virkelig tilpas når man træder ind af døren. Jeg vil klart anbefale proteseeksperten til alle, fantastisk service og fantastiske mennesker.

  Helle
 • Jeg vil gerne fortælle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forløb. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forløbet ville foregå og jeg følte mig som sagt i meget kompetente hænder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

  Anette

  Vedligeholdelse af din tandprotese

  Uanset hvilken protese du vælger er det vigtigt at vedligeholde den korrekt, for at forlænge levetiden og det naturlige udseende af din tandprotese.

  • Rengøring af protesen: Vi anbefaler at man rengør protesen morgen og aften, med en protesebørste og proteserens for at undgå unødige tandsten og misfarvninger på protesen. Læs mere om hvordan du bedst muligt kan rengøre den tandprotese.
  • Regelmæssigt eftersyn: Selvom tandproteser er designet til at være holdbare, er regelmæssige eftersyn vigtige for at sikre, at protesen fortsat passer korrekt, og for at foretage justeringer eller reparationer hvis nødvendigt.

  Få lavet din unitor protese hos Proteseeksperten

  Hos Proteseeksperten tilbyder vi skræddersyede unitor proteser af høj kvalitet, fremstillet på vores eget dentallaboratorium. Du vil have den samme tandtekniker til rådighed fra start til slut i dit forløb. Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gratis forundersøgelse og tilfredshedsgaranti.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Mød din tandtekniker: Rasmus

  AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

  Rasmus er en autoriseret klinisk tandtekniker med en uddannelsesmæssig baggrund fra Institut for odontologi og oral sundhed ved Aarhus Universitet. Gennem mange år har han specialiseret sig inden for tandproteser og leveret skræddersyede løsninger, der genskaber smil og komfort for hans patienter.

  Vælg klinik

  Find os i både Holbæk, Ballerup og Brønshøj. Besøg vores kliniksider for at få oplysninger om åbningstider og andre kontaktinformationer. 

  Holbæk

  Labæk 3, 4300 Holbæk, Danmark

  Ballerup

  Sct. Jacobsvej 1, 1. sal, 2750 Ballerup

  Brønshøj

  Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj