Skip to main content

Om os

Klinisk tandtekniker skaber tryg individuel patientpleje med fokus på omsorg, opmærksomhed og relevant rådgivning, er kernen i den filosofi vi arbejder ud fra hos Proteseeksperten. Hver behandling er unik og tilpasset specielt til dig, således du kan genvinde selvtilliden og glæden ved at smile og tygge igen. Ved et behandlingsforløb skræddersyer behandleren hver enkelt arbejdsgang, hvor der tages hensyn til dine behov.

Mange års erfaring indenfor fremstilling af tandprotese

Som patient hos Proteseeksperten kan du drage fordel af vore behandleres mange års erfaring indenfor behandling og fremstilling af naturtro tandproteser. Klinikken holder sig løbende opdateret indenfor udviklingen i faget, ved at deltage i relevante kurser i både ind- og udland. Derved garanteres du som patient den mest optimale behandling indenfor tandteknik, og kan trygt overlade eventuelle bekymringer til os. Skulle du være i tvivl inden eller under et behandlingsforløb, står vi altid klar med kreativ ekspertise til at rådgive og støtte dig. Klinisk tandtekniker

Hos os er patienten I centrum

Forbedret patientpleje er en prioritet hos Proteseeksperten, hvorved patienten er den vigtigste person når det drejer sig om at producere tandteknisk udstyr til erstatning af mistede eller syge tænder. Vi arbejder løbende på at forbedre vores arbejdsgange, og er åbne overfor tiltag som vil forbedre din oplevelse hos os. Vi bestræber os på at forbedre dit smil og udseende, og hjælper dig med at træffe et informeret valg omkring dine behandlingsmuligheder, således du går fra klinikken med et smil på læben.
Klinisk tandtekniker

Autoriseret klinisk tandtekniker v. Institut for odontologi og oral sundhed, Aarhus Universitet.

Klinisk tandtekniker

Hos Proteseeksperten forpligter vi os til at arbejde til gavn for vore patienter, og har forståelse for dine ønsker og behov. Kombinationen af behandlernes grundige viden om proteseteknologi, behandlingsmetoder og materialer samt deres udbredte evner og tekniske færdigheder indenfor det tandtekniske fag, sikrer dig en tryg og succesfuld behandling hver gang. Vi tilbyder fremstilling af alle slag tandproteser – lige fra helproteser, delproteser og smileproteser til nyt gebis, tryklåsprotese og immediat protese.

Er du ny som protesebærer?

At bære protese bør hverken være skamfuldt eller ubehageligt. Hvis du skulle være i tvivl om en protese er den rette løsning for dig, kan du til hver en tid komme ind på klinikken til en uforpligtende snak og få besvaret spørgsmål angående dine bekymringer. Vores dygtige kliniske tandteknikere hjælper dig gerne med at blive tryg og være afslappet ved tanken om en tandprotese.

Autoriseret klinisk tandtekniker v. Institut for odontologi og oral sundhed, Aarhus Universitet.

Skulle du være I tvivl?

Skulle du stå tilbage med ubesvarede spørgsmål angående vores arbejdsgange på klinikken, er du velkommen til at kontakte os hverdage fra 8-16. Vi sidder klar på telefon og mail, til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os i dag.

Få en gratis undersøgelse