Skip to main content

Om os

Velkommen til Proteseeksperten, hvor vores mission er at bringe førsteklasses tandprotesebehandling tættere på dig. Vi er stolte af at forene ekspertise og omsorg på tværs af vores tre klinikker.

Vores lokationer: Ballerup, Brønshøj og Holbæk

Med klinikker i Ballerup, Brønshøj og Holbæk, er vi strategisk placeret for at dække et bredt geografisk område. Hver klinik er indrettet med det nyeste udstyr og bemandet med erfarne kliniske tandteknikere, klar til at imødekomme dine specifikke behov.

Sammen er vi stærkere

Vores beslutning om at gå sammen i Proteseeksperten var, udover at være drevet af et fælles mål om at hæve standarden inden for tandprotesebehandling, også et udtryk for, at flere patienter fra København ønskede en afdeling nærmere dem. Dette har motiveret os til at udvide vores tilbud og dermed styrke vores service samt kvaliteten af behandling for alle vores patienter.

Eget dentallaboratorium

Vidste du, at hver af Proteseekspertens klinikker har eget dentallaboratorium in-house?
Det betyder, at alle tandproteser fremstilles i vores egen klinik af vores dygtige kliniske tandteknikere. Derfor er du også altid sikret topkvalitet og hurtig service.

Op til 7 års garanti

Hos Proteseeksperten er vi stolte af, som nogle af de få, at tilbyde helt op til 7 års garanti på vores tandproteser, som er lavet af vores kliniske tandteknikere. Skulle uheldet være ude, og der opstår brud eller skader under eksempelvis tygning, er du dækket af garantien i op til 7 år. – Det er en tryghed, der er rar at have.

Hvorfor skal du vælge en Autoriseret klinisk tandtekniker

Proteseekspertens behandlere er alle autoriserede kliniske tandteknikere, hvilket sikrer professionel ekspertise og kvalitet i din tandprotesebehandling. Som autoriseret tandtekniker er du garanteret behandling af en person med bestået 4½ årig uddannelse med speciale i tandproteser, samt yderligere et års dokumenteret erhvervserfaring som påkrævet.

Mange års erfaring indenfor fremstilling af tandprotese

Som patient hos Proteseeksperten kan du drage fordel af vore behandleres mange års erfaring indenfor behandling og fremstilling af naturtro tandproteser. Klinikken holder sig løbende opdateret indenfor udviklingen i faget, ved at deltage i relevante kurser i både ind- og udland. Derved garanteres du som patient den mest optimale behandling indenfor tandteknik, og kan trygt overlade eventuelle bekymringer til os.

Vi tilbyder fremstilling af alle slags tandproteser – lige fra helproteser og delproteser til smileproteser og immediatproteser.

Tryg og individuel patientpleje

Hos Proteseeksperten skaber vores kliniske tandteknikere en tryg og individuel patientpleje. Med fokus på omsorg, opmærksomhed og relevant rådgivning er dette kernen i den filosofi, vi arbejder ud fra hos Proteseeksperten.

Vi bestræber os på at forbedre dit smil og udseende og hjælper dig med at træffe et informeret valg omkring dine behandlingsmuligheder, således at du går fra klinikken med et smil på læben.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi har allerede hjulpet smilet tilbage hos tusindvis af patienter. Skal vi også hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid. Vi tilbyder en gratis forundersøgelse og tilfredshedsgaranti.

Få en gratis undersøgelse