Skip to main content

Delprotese i overmunden

En delprotese til overmunden erstatter mistede tænder i overkæben, inklusive for- og hjørnetænder samt kindtænder. Hvis du har mistet tænder i overkæben, kan en delprotese være en passende løsning for dig.

Hvad er en delprotese i overmunden?

En delprotese fungerer ved at erstatte de manglende tænder og udfylde det tomrum, de efterlader. En delprotese er designet til at erstatte manglende tænder, hvilket forbedrer din evne til at tygge og tale samt genopretter dit naturlige smil.

Fordele ved at vælge en delprotese i overmunden

Ved at vælge en delprotese i overmunden fra Proteseeksperten, opnår du flere vitale fordele for både dit smil og din livskvalitet:

 • Forbedret selvtillid: Genskab et naturligt og strålende smil, der giver dig selvtillid i sociale sammenhænge.
 • Forbedret funktion: Genopret evnen til at tygge og tale uden bekymringer, hvilket øger din daglige trivsel.
 • Pasform: En delprotese sikrer en optimal pasform ved hjælp af små bøjler, som klikkes fast på de tilbageværende tænder i overmunden.
 • Erstatter kun manglende tænder: Ved at vælge en delprotese til overmunden kan du bevare dine egne naturlige tænder så længe som muligt.

Hvad siger patienten?

 • Rasmus er virkelig dygtig han har lavet nogle super flotte tænder til mig. Servicen er helt I top og der bliver virkelig brugt tid på patienterne, der bliver lyttet og forklaret så man føler sig inkluderet i processen. Jeg vil klart anbefale Rasmus/proteseeksperten til enhver der har brug for proteser.

  Malene
 • Efter en uheldig omgang med proteser møder jeg ind og får en service, ærlighed og forståelse af mig som person. Efter en del møder og aftryk har jeg nu fået mit smil tilbage og de virker bare som de skal. Jeg kan spise mad som jeg virkelig har savnet. Så jeg kan ikke sige tak for hjælpen mange gange nok.

  Britt
 • Jeg har lige fået lavet en del protese i overmunden, fantastisk flot arbejde til Rasmus, er så tilfreds og så glad for det, de lever fuldstændig op til deres navn. Så kompetent personale, så søde og venlige, man føler sig velkommen og virkelig tilpas når man træder ind af døren. Jeg vil klart anbefale proteseeksperten til alle, fantastisk service og fantastiske mennesker.

  Helle
 • Jeg vil gerne fortælle om den gode og trygge behandling jeg har fået hos Proteseeksperten under hele mit forløb. Jeg har ikke kunne sætte en finger på noget. Jeg blev fortalt hvordan forløbet ville foregå og jeg følte mig som sagt i meget kompetente hænder. Jeg var blevet anbefalet dem af en veninde og jeg er glad for at jeg valgte Proteseeksperten.

  Anette

  Hvor lang tid holder en delprotese?

  Holdbarheden af en delprotese afhænger af flere faktorer, herunder materialets kvalitet og udforming, mundhygiejne, samt hvordan protesen vedligeholdes. Med regelmæssig pleje og vedligeholdelse kan en delprotese vare mange år. 

  Hos Proteseeksperten udfører vi regelmæssigt eftersyn for at forebygge problemer og sygdomme.

  Hvilke andre protese muligheder er der?

  Udover delproteser, som kan fås til både over- og undermunden, tilbyder Proteseeksperten alt indenfor aftagelige tandproteser. Vi tilbyder bland andet fremstilling af helprotese, tryklåsprotese, immediatprotese, signaturprotese og smileproteser.

  Kontakt os i dag

  Hos Proteseeksperten fremstiller vi skræddersyede delproteser af høj kvalitet til overmunden på vores eget dentallaboratorium. Gennem hele forløbet vil du have den samme autoriseret kliniske tandtekniker til rådighed. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder en gratis forundersøgelse samt tilfredshedsgaranti.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  Mød din tandtekniker: Rasmus

  AUT. KLINISK TANDTEKNIKER

  Rasmus er en autoriseret klinisk tandtekniker med en uddannelsesmæssig baggrund fra Institut for odontologi og oral sundhed ved Aarhus Universitet. Gennem mange år har han specialiseret sig inden for tandproteser og leveret skræddersyede løsninger, der genskaber smil og komfort for hans patienter.

  Vælg klinik

  Find os i både Holbæk, Ballerup og Brønshøj. Besøg vores kliniksider for at få oplysninger om åbningstider og andre kontaktinformationer. 

  Holbæk

  Labæk 3, 4300 Holbæk, Danmark

  Ballerup

  Sct. Jacobsvej 1, 1. sal, 2750 Ballerup

  Brønshøj

  Brønshøjvej 10, st. 2700 Brønshøj